Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän Buddha

 

Jag har en vän

han har ett ansikte

som Buddha själv

 

som skrattar hjärtligt

och masserar mina axlar

när jag är sliten

 

förgyller min födelsedagar

som ingen älskare

någonsin kunnat

 

när vi blir gamla

kommer mina barn

att kalla dig morbror

 

men för mig

kommer du alltid att vara

min vän med Buddhas leende


 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 467 gånger
Publicerad 2008-01-19 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower