Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverhjärtat

Att jag betydde något,
det var bara något du sa.

Du hade någon annan,
så nu sitter jag här krossad som fan.

Finns ingen annan som du,
glömmer aldrig stunderna med dig.

Ditt leénde gjorde mig hel igen,
och dina armar höll mig kvar på jorden.

Att du skulle förstöra mig såhär,
det visste jag redan från början.

Men jag gav dig en chans,
för jag älskade dig.


Antar att silverhjärtat du gav mig,
betydde att jag kom på andraplats.

Men det känns som att komma sist,
i ett lopp om sitt eget hjärta.




Fri vers av Fesse
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 16:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Antar att silverhjärtat du gav mig,
betydde att jag kom på andraplats.


En sorglig men tragiskt vacker och fyndig metafor.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fesse
Fesse