Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av att inte synas.


Mitt liv, är ditt liv mitt liv?

Mitt liv,
är ditt liv mitt liv?
Är min glädje bara en delmänd av din glädje,
ett X i din algebra?
Är det så att jag är en tjänare för dina behov,
en skugga i ditt rampljus?
Lever jag genom dig, för dig och bara ibland med dig?
Är då jag jag eller bara din spegelbild?
Kanske finns jag bara för att bekräfta ditt vara.
För om jag inte är jag, vem är då jag?




Fri vers av Claes T
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-01-18 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes T