Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet…

vissheten helar, ovissheten tär,
klumpen i magen man ständigt bär

väntans tider är inte att njuta,
tiden nu vill man gärna förskjuta

vägen till visshet är tung och svår,
dagarna går och sämre man mår

svarets värde ökar var dag,
först när det kommer kan man ta nya tag




Fri vers av Claes T
Läst 689 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes T