Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett litet barn

 

 

 

ramlar jag gång på gång

över samma trädrot

och skrapar upp mina knän igen 

 

och som en vuxen heroinist

går jag tillbaka

till det som inte gör mig gott

men som jag inte kan ta mig ur

 

A.Ä-möte

19 januari 2008

- Hej jag heter Xue Mei och jag är Anonymt Älskande.

- HEJ XUE MEI. 




Fri vers av Plumflower
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-01-19 01:24



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Gratulerar till återfallet!!
2008-01-19

  glittertindra
skrattar igenkännande här, ny vinkling må jag säga, det är garanterat en stor samling på detta möte för den vanligaste kärleken är visst den olyckliga
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower