Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en Sammanfattning

Det har kommit till min kännedom
För att nå livets känslomässiga toppar

Är du tvungen att ta vägen genom dess dal




Fri vers av existens
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-05-23 23:59



Bookmark and Share


  Almaz
Jo visst är det så! En vis tanke..
Kanske skulle du ha ett litet 'ä' på sista raden, så man lättare ser denna fortsättning på andra meningen..?
Eller/och sätta ihop 2:a o 3:e raden?
Annars mycket fint tänkt!!! :)
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

existens