Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var tinnitus i mitt hjärta


Så är det här jazz

i mina lungor

Snart bryter Juni av

och leder stegen

i en annan riktning

 

Då blir drömmarna

till vitt gnistrande damm

och stjärnorna skrattar

så att de faller överbord

 

och då kommer ingen tron finnas

för tinnitus

 

i mitt hjärta


 




Fri vers av Plumflower
Läst 765 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 09:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket poetisk och vacker.
Tycker om!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower