Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertanke


HAV 1

Ett evigt liv som är skönt, härligt och återkommande med stillhet.
Ibland kan det vara kallt, ändå verkligt, med smak av salt och skönhet.
Det är livet.




Fri vers av Cean Sach
Läst 162 gånger
Publicerad 2008-01-20 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evigt är en term som inte bara anger en oändlig tidsrymd utan som också markerar kvalitet. Ett slags liv.
Det liv som grekiskan kallar \"zoe\". Guds liv.
Den som släppt in det livet i sitt hjärta genom att ta emot Jesus Kristus har evigt liv.
Den som har Sonen har livet.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Cean Sach

Senast publicerade
Hav 2
HAV 1
* Se alla