Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Variant på ett tema IV






Jag hittade en lapp
i tunnelbanan på vars vita
bakgrund ord stod tryckta

(Sitt medan du är ung
så du orkar stå
när du blitt gammal)

vilka absolut underbara ord
som sammet smekte de
mitt av stål klädda hjärta




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 21:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ordspråket sägs emanera ur finsk folklore. En kan tro att en finsk människa hittat vägen till här strand.
2020-08-09

    *Zenobia*
är det inte slöseri med naturresurserna enligt miljövänner....

använda papper till sånt som borde användas till bättre saker, och sen dessutom slänga det och skräpa ner i naturen...

skulle vi inte få ett papperslöst samhälle i och med datans intrång...

själv reser jag på mig för att äldre ska få sitta...så länge jag kan stå på egna ben går det nog bra...
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP