Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här går ut till Jessica. Du var ihärdig ända in till slutet May light guide you in the darkest of places...


Förälskelse

När hjärtat säger saker som hjärnan inte förstår

När ögon berättar något som öron inte vill höra

När samvetet svamlar på ett obegripligt språk

När två solar möts

När tankar överrumplar all logik

När känslor överröstar allt förnuft

När tiden stannar av din beröring

När sköra läppar viskar med själens röst

När huden sväljer dina kyssar

När doften av din hals talar för sig själv

När könet bultar av heta lustar

När varje smekning är en ljuvlig sång

När kroppen trånar efter älskog

När svett förvandlas till passionens pärlor

När väggar fylls av dina andetag

När sorgen kommer när du går

När torson skriker efter dina armar

När natten är bottenlös i din frånvaro

När djupa lungor andas gråtfylld saknad

När minnen är ett öppet sår

När blickar säger mer än tusen ord...




Fri vers av Alexander VIP
Läst 804 gånger
Publicerad 2005-05-24 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så vacker! Ett léende formades på mina läppar när jag läste denna. Helt underbar. *favorit*
2005-05-31

  Almaz
Åhh denna underbara och omtummlande känsla av förälskelse som du fångat så väl slutar aldrig att förundra..
Detta tema som behandlats av så många andra, har du lyckats omvandla i en helt unik upplevelse som får mig att *le*
Detta var precis vad jag behövde..
Underbart skrivet om förälskelsens vidunderliga kraft!!! :)
Åker rakt in på favvislistan...
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP