Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snärjd

Sakta sluter han sin blick
omtöcknad av smällen han fick
Avslutets hand
Kan verkligen skada en man.

Sakta rullar en tår
rullar för det sista avsked han får
Hur kunde hon säga orden?
orden som skadar mest på jorden.


Ett rep i hans hand
Ska avsluta livet för en man
Ett rep runt hans hals
Ska få honom att dansa dödens vals.
En obesvarad känsla
Ska honom från jorden rensa
Få honom att lämna
platsen där han hörde hemma.


Repet dras åt och han försvinner bort
Han ville ha ett förlåt, men fick ett svar så kort.
Svaret var nej, och nu är han försvunnen
Det var på grund av dig, var du verkligen tvungen?




Fri vers av Anagram
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-05-24 15:09



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
intressant dikt med mkt känslor som fungerar på många nivåer, språket kansek kan slipas lite
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Anagram