Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


reflektioner

någon har hängt upp en polishelikopter i taket
den håller ett surrande öga på oss alla
the eye in the sky

och tomma benvita korridorer ekar
gummisula gnäller under blöta kängor
vem har väl tid över till att dränera?

vem fan har väl tid över till något?




Fri vers av BaraOrd
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 12:26



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!
2008-01-21

  Betlehemsstjärnan VIP
det här får mig att tänka till lite..vem har tid till att bara rå om sig själv...
Allt är för fasen bevakat snart...snart är det väl kameror på varenda toa också..för folk kan ju dricka på toan eller knarka..
Oj..bara lite reflektioner från mig..Väldigt tänkvärda \"bara ord\" /B
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd