Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

När du inte hittar ut
När sagan aldrig får sitt slut
Vem går du till
Vem vet vad du vill?

När du gråter
När du tror att ingen förlåter
Vem gräver upp dig ur sanden
Vem räcker ut handen?




Fri vers av Thessie
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-05-24 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie