Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


fimpa röken, behåll glöden

ett lugn i min storm
ta mig tid
ta mig tid

och det är glöden jag vill behålla
rökpelaren är en bieffekt
cancern något man får räkna med
det är glöden jag vill behålla

likt som glöden
från kvällens sista cigg




Fri vers av BaraOrd
Läst 575 gånger
Publicerad 2008-01-21 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd