Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var nog ingen dikt, mest en, tanke :)


dansa med mig

en del skriver
skriker
genom fingertopparna

en del dansar
får ut sin inre värld
till en rytm

en del pratar
får ur sig allt
genom världsliga ord

en del hatar
ratar
världen för dens existens

en del tänker
i andra världar
är vi perfekta

En människa tilldelas bara en viss del ögonblick
som man lever i, just där, just då
Resten av tiden
försöker man minnas
eller glömma
de där oförglömliga ögonblicken
som formade hela ens liv




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända