Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I forsen

 

Aldrig kan man veta

hur livet slänger sig

mellan stenarna

 

Eller vilka fiskar

som simmar jämnsides

 

Ibland kommer fallen snabbt

och då får man hoppas

 

Att dammen nedan

är djup och varm

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 599 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-22 00:49



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
wee

det är är perfekt poesi
älskar slutet

och som vi hoppas
tack för igår :)
2008-01-22

  Tove Meyer VIP
wee

det är är perfekt poesi
älskar slutet

och som vi hoppas
tack för igår :)
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower