Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertrådar

 

De är där

även om ingen annan ser

ibland spänner de så hårt

att jag tror mitt hjärta går av

 

Mellan höft och lår

och mellan våra axlar

glänser de

som nyspunnet silke

 

Fem år har gått

och de verkar inte slitas ner

även om jag så

ibland velat 

 

Jag önskar mitt hopp

kunde likt en spänstigt korsspindel

balansera hela vägen

över till dig 

 

I en annan verklighet

och en annan timma

kanske du kan vara

den jag drömde om 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 806 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-22 01:08



Bookmark and Share


  Quasimodo
Trådar som fäster till och känns igenom det som är och blir !!
2008-05-25

  Nina V A
så skört vackert och ändå starkt löpande - trådar spunna omkring det som verkligen betyder upptar tanken, löper rytmiskt glänsande lätt omkring sinnen
Verkligen fint fångat!
2008-02-11

    Squire
Blundar och njuter!
2008-01-28

  aftermath
drömskt abstrakt och välskrivet
gott att följa varje rad
2008-01-22

    Bodil Sandberg
Underbart varmt och innerligt och framför allt kärleksfullt poetat om de starkaste trådar
2008-01-22

  Michaela Dutius
hela texten är ljuvlig, närgången- och sista raderna är nästan sakrala.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower