Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fridlyste dig i morgonens sista frusna ljus

 

Dina kalla ögon

som önskar så mycket

pupillen inte når

 

musklerna som vandrar

över din rygg

skriker sig trötta

efter beröring

med sammanbitna käkar

 

jag fridlyste dig

i morgonens frusna ljus

 

att röra ditt hjärta var salta hav

och samma slags orkan som formade

den vildvittra jag är

 

hoppas någon är trotsig nog

att orka de tusen år

det skulle ta att nöta sönder

dina skyddsblad

 

Du vill vara en man

men vet att jag ser

duvblå kronblad

som väntar på att få slå ut

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 903 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-22 14:40



Bookmark and Share


  katiana
Filmiskt och frenetiskt berörande.
Katiana
2008-01-27

  isabel louise
helt underbart vackert och poetiskt!!
2008-01-24

  Michaela Dutius
Oj vilken färd dina ord tar mig med på.
Helt ljuvlig
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Finns det något motsatsförhållande mellan man och duvblå kronblad?
2008-01-22

  Jan Linderoth
Jag är fullständigt och oupphörligen såld!!!!!!!!!!!!!!
Att det bara får lov att vara så bra!
2008-01-22

  Bjarne Nordbö
Bokmärker för titeln i en för övrigt underbar dikt.
2008-01-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Men så fantastiskt vacker dikt..Jag får rysningar över hela kroppen..här förmedlas en känsla som är enorm/B
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower