Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad



Under min nagel

Finner jag minnen

Från din bortgång






Bunden vers (Haiku) av Alexander VIP
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-05-24 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP