Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill åter igen vara din, bara din.


Bara din

Jag vill skadas så hårt
bara för att se om du kommer och står brevid min bädd
på sjukhuset

Jag vill dö
bara för att se om en del av dig
dör samtidigt

Jag vill gråta
och se dig bry dig
om mitt ledsna hjärta

Jag vill vara en del av dig
så som du
är en del av mig

Jag vill ha din uppmärksamhet.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 01:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fin kärlerkspoesi!Äkta!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S