Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
scizofrenia.


Överjag

innerst inne
skulle jag vilja visa dig
precis vad jag är
precis hur smutsig jag är
precis hur falska mina leenden är
men som tur är
så vet jag bättre


på med masken
av med masken
på med masken
av med masken
PÅ MED MASKEN SÄGER JAG
Du vill väl inte att de ska veta
Du vill väl inte att de ska se?!
Dina tankar speglas i ögonen, sötnos


innerst inne
så drömmer jag om dina läppar
innerst inne
så åtrår jag dig


du är varken snygg eller sexig
du är söt
och du ska vara nöjd
fruktansvärt nöjd
om han ens skänker dig en blick
när ska det gå in i din trånga skalle?!


här inne rasar ständigt kriget
här inne byggs ständigt nya murar
men jag har byggt dig en katedral
av bitar från mitt trasiga hjärta


lägg ner det där svammlet nu
och lyssna istället
det skulle göra så ont, förstår du
han skulle såra dig så djupt
du borde tacka mig
utan mig är du ändå ingenting
se så, kom fram nu
och på med masken som en duktig flicka
jag vill dig bara väl, och det vet du




Fri vers av belladonna
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-05-25 00:14



Bookmark and Share


    zapatista
bra. Fan vad man är feg egentligen. Alla borde ta av sig sina masker.
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

belladonna
belladonna