Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


nycklar i pillerform

och jag vet ju hur man leker bäst
jag vet nog att rodnaden stiger som världshavens medeltemperatur
och jag har insett det nu
enda sedan jorden träffade mig
rotationskraft på 100km/h
rakt i planeten

jag har insett nu
att farorna som verkligen lurar
är osynliga

faran ligger inte i
att sikta för högt
och missa
utan att sikta för lågt
och träffa

och jag är träffad




Fri vers av BaraOrd
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd