Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som saknas över mina vidder

 

 

Du andas sena vintrar över mig

dina fingrar, sirligt hårda

 

som sträcker sig efter min hals

 

Jag trodde du var horisonten

dit kartan ledde

 

 

Du kan rinna genom mina ryggrad

 

men det är inte hal is

eller ditt behov

som saknas över mina vidder

 

Jag behöver vara begärd

under ytan

mellan lungorna och bakom hjärtat




Fri vers av Plumflower
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 21:03



Bookmark and Share


  isabel louise
åååhhh så vackert! detta får bli ett vackert bokmärke :)
2008-01-24

  Tove Meyer VIP
du skriver mig
som vanligt
å önskar så
önskar så du vet
att han skulle förstå
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower