Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då man varit osams ett längre tag kanske detta man gör...


ATT BÖRJA OM....

Att börja om...
är som att födas
åter....

det gamla man
lämnar bakom sig
och efter ett tag
man varandra
förlåter....

tar varandra i hand....
och knyter åter
nya vänskapsband....


Sajo 080124




Fri vers av sajo
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo