Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett långsamt bloss på blodlöst knöske

 

 

 

Och när det är varmt

gläntar jag hellre på fönstret

än på mitt hjärta

 

Vi vet att detta är svett

utan tårar eller fantasi

 

Dra ett bloss på min själ

in i dina lungor

ut visslar jag hest

 

löses upp 

i nattluften  




Fri vers av Plumflower
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower