Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökridå

 

ett genomskinligt skal

en rökridå 

 

som lökens

där den skyddar från tårar

 

plastig yta

som min hand faller igenom

 

ringlar mot himlen

men hyllar den aldrig

 

oberörd

av tidlösa bläckbölar

 

speglar sig i

cystan på själen

 

håller fast med sina smutsiga naglar

inborrade i min ankel




Fri vers av Plumflower
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower