Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Hjärtans Jävla Dag

jag äter de sockriga,
plastiga hjärtana
och de smakar skit
men jag äter ändå
för det är något självklart

det är Alla Hjärtans Dag
så låt oss göra kärleken till en kommers
ingen kommer ändå ihåg
innebörden längre

(och över hela jorden
denna dag
ljuder skott
slits rep
färgas handleder
med kärlekens färg
men vad är det att bry sig om
köp din egen ask med hjärtan
så behöver du aldrig mer vara ensam)

jag förstår inte
jag måste ha gjort fel
för hur mycket jag än skrek
så såg de mig inte
(hur mycket jag än köpte honom
så älskade han mig inte i alla fall)

inget smakar så bittert som ensamheten
så jag äter fler sockerhjärtan
lite mer plast och kemikalier
det smakar förjävligt,
men jag äter ändå
för det är Alla Hjärtans Jävla Dag
och förresten
har mitt eget aldrig varit särskilt mycket bättre




Fri vers av belladonna
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-25 18:13



Bookmark and Share


  Bissen
smärtsam och ilsken med flyt! Gillade den verkligen!
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

belladonna
belladonna