Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sakura är ett annat (japanskt) ord för körsbärsblom.


Haiku: Körsbärsblommen inuti

 

 

 

 

 

Sakuran skälver innanför

 

Kronbladen formar vägskyltar

 

Leder ut ur svenskt skal

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Plumflower
Läst 615 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 14:25



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Finns körsbärsblom i sverige med. Något blekare kanske men ändå.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower