Tomodatchi är japanska för vän." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomodatchi är japanska för vän.


Haiku: Tomodachi

 

 

 

 

 

Rent jasminte blommar ut i ångan

 

Likt respektfull vänskap

 

Värmer utan beska

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Plumflower
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 18:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härligt- te och vänner- en av livets bästa kryddor väl beskrivet
2008-01-26

  Markattan
Snyggt. Tycker speciellt om
den första raden.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower