Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med regn i mitt hjärta

 

 

om vi var ett par

skulle vi dö tillsammans i natten

förtvina av passion

och djupa rivsår

 

Men det vet du ju så väl

 

Jag försöker täppa till

stoppa flödet

 

men tunga doppar spräcks

i tusen bitar

 

skapar jordbävningar

inuti

 

dina smala, seniga armar

och ögon

de där ögonen

 

svalt blå om dagen

blir svarta poler om natten

som månen dras till

 

en starkare drog

än den glansiga metallen

någonsin varit

 

Det kan aldrig bli vi

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 645 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 19:16



Bookmark and Share


    Plumflower
Ja men ibland måste man se sanningen i vitögat för att kunna gå vidare...
2008-01-29

  Tove Meyer VIP
aj
det här gör så ont
men det är så vackert
2008-01-27

  stråströ
Väldigt sorgsen, så hopplöst.
vacker
2008-01-26

  Michaela Dutius
Sorgsen och lite uppgiven - om bara.....
Vacker...
väl skaldat
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower