Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankarna dundrar fram och snart känner jag att det har gått lite i överstyr, jag kan inte kontrollera dem längre. de går inte att stoppa. låt mig vara.. ibland.. bry er bara, om inget annat!


ett objekt att observera genom glasmonter för att sedan kommenteras

se på mig

titta på mig

se mig i ögonen
berätta för mig varför.

varför ni inte bryr er,
men endå kräver

varför ni bara stirrar
utan att se


FÖRSVINN

men stanna kvar


TITTA PÅ MIG

men titta tills ni ser mig...




Övriga genrer av theni
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-01-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theni