Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan dina ögon går ner

 

vänta

innan

du tittar ner

och sedan upp

på mig

med ilskna

osäkra ögon

sammanbitna käkar

hårda läppar

darrig

arg

röst

vill jag bara

säga en

sak

 

det är OK

att ha fel

ibland




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 22:44



Bookmark and Share


    Trast
Hehe. Ja, klokt men retsamt.
2008-01-29

  Inkarasilas
Oho, förbannat gulligt med ett irriterande flin som sänker mig, okej att ha fel, oh no...
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale