Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag längtar efter kärlek och närhet just nu.


kramar

Kramar mjuka och fina

Kyssar varma och sensuella i en sen lördagsdans

Kramar mig sakta närande och ljuvt

Vill stanna här i din famn

Vill känna din värme och din famn

Kan du inte stanna kvar

Stanna kvar och stanna här

I min famn där lugnet råder

Jag vill ha dig

Jag brinner och jag längtar

Kan inte få nog

Av dig

Av din famn

Av dina armar runt min kropp

Stanna kvar

Hos mig

Nu




Fri vers av härnöjempa
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härnöjempa