Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De förbannade kärleksorden


Orden
de tomma
känslolösa
hänsynslösa
orden
Fyllde hela mig
med
tårar
hat
kärlek
Knivens egg
skar sönder
allt
Ingenting
fanns kvar
finns
är
Bara
Hat
och den
förbannade


KÄRLEKEN.




Fri vers av Ecila
Läst 787 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 10:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den hycklande, lismande, beräknande, sentimentala, egoistiska, sirapsdrypande så kallade kärleken.
Humanistdravlet.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila