Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina händer

 

 

 

I mina kupade händer

håller jag något jag inte kan se 

 

Det är lent och lite varmt 

som en microskopisk hundvalp 

 

Jag ser hur det fladdrar till ibland

i sprickorna mellan fingrarna 

 

Osäker, inte riktigt säker än men...

jag tror det är mitt Hopp

 

som vilar stilla

I min kupade händer 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 574 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 00:51



Bookmark and Share


  Carlita
du får mig att fälla en tår här!

det hopp som finns ska man varsamt handskas med i eget förvar o aldrig överlämna till nån annan, det är ngt av det viktigaste man har som verkligen är ens eget :)

blir svag för denna, ordvalen, den microskåpiska hundvalpen.. love it!
2008-01-30

  isabel louise
fint skrivet!
2008-01-30

  glittertindra
så fint skrivet om detta hopp som ibland vill flyga sin kos
2008-01-30

  Michaela Dutius
Stilla och undrande...lite magisk.
Fin text!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower