Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Presentationen: \"Färger är min lust och allt som är vackert söker jag nu på gamla dar. 80 nästa! alla stiger av\"!


Hållplats / text

Högtalarrösten ljuder - nästa station- alla som fyller 80 stiger av!
Tar mina skrivdon- tackar medresenärer poeter i kupén- en vinterfärd i gott sällskap!
Kanske påstigning till hösten- om tåget stoppar sin skenfärd ?
Tackar, skakar hand och önskar god fortsatt resa för poeter.se!!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 07:16

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
När jag ser Papillon i stinsmössan, där poeterna tuffar in på Station Höst- då hoppar jag på tåget!
2008-02-01

  Björn Nilsson VIP
Du menar att du tar en stunds offentlig skrivpaus bara, hoppas jag, med sikte på att återkomma med nya eleganta ordslingor om livet och blommorna?? En japansk poet, var det Basho? ansåg sig börja skriva bra först efter fyllda åttio, tänk på det ... .
2008-01-31

    papillon
Lugn, lugn - denna goda, kloka och i allt förtjusande medresenär kliver bara av vid hållplatsen Våren - sedan gör hon diverse utflykter och när Poeter.se- tåget bromsar in vid Höstens Centralstation står hon där med sin väska och en trave böcker - hoppas jag, som tycker så mycket om hennes sällskap!
2008-01-31

  isabel louise
nej Vera! stig inte av! stanna hos oss..
2008-01-31

  Rachel Roth
nej, stig inte av....stanna! låt oss lära känna dig
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP