Bara ett brinnande intresse att skriva..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett brinnande intresse att skriva...


Tänder på svavel...

 

 

har dragit på mig en yrkesskada


det började med kramp i höger hands tumme
och slutade med ständig värk
så till länsmans stora förtjusning
går jag nu på en omskolningskurs

just det...

på grund av tändarna i min favoritkiosk
som numer är barnsäkra
det vill säga djävligt tungtryckta


hoppas bara att arbetsförmedlingen har resurser
tänker på alla som använder tändare i jobbet

och glöm inte alla romantiska stunder
med levande ljus
som nu kan utebli
skapa ett ensamhetskaos med frustration
som du inte förmår få utlopp för
när du i ilska försöker...

ja du vet...

för det går inte att få ner den förbannade knappen
på tändaren

 

 


mörkret stundar
och det på grund av en liten knapp
som faktiskt skulle kunna bringa lite ljus
i tillvaron

 

förresten...

varför skall jag byta yrke
när det finns tänstål och stickor...

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 20:35



Bookmark and Share


  aol
haha det finns saker i tillvaron som är irriterande
här drog du fram tändaren en väl fomrulerad dikt
2008-02-05

  Sanningsägaren VIP
vad vore livet
utan dessa gnistor?
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt