Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svaga könet







Mannen hör till det svaga könet
varför annars så lätt
låta sig knäckas av olika kvinnors ord

-Är det redan slut på krutet?

-Är den inne?

-Du tror väl inte att du skall få sova över?

Och så vidare, och så vidare

Jag tar av mig hatten för kvinnor

de kan lugnt behålla sina på




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 21:07



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Det starka könet - mot det hårda?
Båda bjuder egenskaper att vårda.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP