Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter mörkrets inbrott.

och jag önskar att det var du som låg så tyst bredvid mig i mörkret.
Jag har stirrat in i det svarta för länge nu.
Gatlyktornas skamlösa sipprande genom nerullade persienner får mig nästan att kunna urskilja dina konturer i mörkret.
jag ler, fast jag vet att det är en lögn.
Jag vill sträcka ut min hand. vidröra dig.
sakta leta mig fram till sovande läppar. Kyssa dem ömt.
kyssen besvaras försiktigt, mjukt.
En tunga letar sig sakt fram och vidrör min spets. jag utforskar den.
en hand som trevar sig fram under täcket, vidrör min höft. Medan kyssen eskalerar.
tar tag i mig drar mig närmare.
Min hand hittar ditt långa hår, rör det, känner det. håller hårt.
En pust,
våldsamt dras jag ut ur min dröm medan personen bredvid mig klumpigt vänder sig om.
jag blir hårt medveten om att allt varit en lurande illusion påväg in i sömnen.
jag ligger stilla kvar, nerslagen av mitt eget medvetande. Stirrandes ut i mörkret.
Ensam kvar med en köttslig lust efter dig, som sakta driver mig till vansinne i natten.




Övriga genrer av Candyflesh
Läst 1644 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 00:59



Bookmark and Share


    Pascali
Helt underbar dikt! Du har så bra beskrivningar och den känns så naken och ärlig på något sätt.
2008-03-23

  mare VIP
...dessa härliga lustar...
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh