Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sakéflaskan

 

i sakéflaskan

härjar gårdagens demon

med framtidens gud

   *   *   *

i sakéflaskan

golvar gårdagens demon

morgondagens gud

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-01 01:11



Bookmark and Share


  Markattan
Riktigt snyggt!
2008-02-01

  Per Rydberg
Knivskarp bild av hur relationen till alkohol kan te sig! Det är en fin språkväv dessutom. Jag älskar mittenradens vokalflöde! Ordet sakéflaskan klingar skönt det också!
2008-02-01

  Daniel_78 VIP
bland de bättre
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP