Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Jag såg ett barn för några dagar sedan.

Det lekte med sanden, håret flög i vinden,
som en beskyddande gloria.

Ögonen var stora av förväntan och upphetsning.

Kinderna var röda, av den kalla dagen.

Barnet var lyckligt.

Barnet hade en förmåga att sprida lycka.

Medvetet eller omedvetet.

Barnet är nu vuxet.




Fri vers av Karin_
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-01 09:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser en återblick på barndomen inom den texten...en lycklig barndom med förväntningar som infrias...
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin_