Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

Mitt ställe, där jag blev den jag är.
Där jag var som allra lyckligast.
Det stället är inte längre mitt.
Men, oh, jag kommer alltid betrakta det som mitt.
Varje gång jag tänker på denna plats blir jag alldeles varm inombords.
För vad är vackrare än ett kärleksfullt minne?
Ett kärleksfullt minne från mina barndoms steg,
endast ihågkomna som det fina, de vackra.




Fri vers av Karin_
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-01 10:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
varmt och fint minne.. när jag läser dina rader kommer jag att tänka på vår och värme och en glänta alldeles full av vitsippor som jag var i om våren när jag var liten.
2008-02-22

  Ronny Berk
en sökandets och återblickarnas text...minnesrikt och värmande...
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin_