Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Diktsamlingen Solnedgång


Folk








Folk säger alltid
emot
en

håll med om det
eller bestrid det gärna

folk säger alltid emot en
i det ena eller det andra fallet
under ett samtal

annars vore det väl ingen vits
för vem vill väl lyssna
till en monolog för två?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP