Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om int en novell så åtminstone en skröna. Den enda i sitt slag.


Cineastiskt







Ett jag mötte på gatan en man och en kvinna. Jaget ville gärna veta vilka de var.
-Vilka är ni om en annan får ställa en fråga?
-En av oss är Lodjuret, sade kvinnan, gissa vem av oss.
-Du som talar kanske?
-Hur som helst med den saken. Man kan ju int leva som resten av pöbeln, folket, en vill vara orginell i mängden av unikum...

Här blev det ett brott i filmen och som det var sent gick publiken hem till sig för att sova ruset av sig. För varför gå på bio om det inte är berusande från första stund?




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 12:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Nej, jag tror att det är en annan som är Lodjuret!
Klarar inte pub-liken av att se ett fiktivt brott, då tycker åtm jag att dom int har på actionfilmer av det kriminella slaget att göra.
2008-02-01

  katt.inc
Ett lodjur på bio, måste väl vara naturfilm då kan jag tro.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP