Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gör modern konst

strypgreppa min hals
pusselbit mig i örsnibbarna
medan vi blandar komplementfärger

vår konstform är tidlös

snäckskala av alla hudlager
trollbind mina vrister
medan himlen faller ner utanför

vår konstform är odödlig

hårfäst dina fingrar vid mig
spegelvänd våra ögon utochin
medan stjärnreget tilltar

vår konstform är nu




Fri vers av växelvarm
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-05-27 18:41



Bookmark and Share


  Blodsekund
Du skriver jääääkligt bra!
2005-06-24
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm