Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon hatar mig..


Omänskligt kallt

Du har klätt av mig allt
kylan tränger sig på
Så omänskligt kallt.


En gång besatt jag mod
Jag var varm
Men allt det ifrån mig, du tog.


Står här på kanten av en bro
Vinglar mellan liv och död
Vad fan skulle jag tro?

Likt en ensam tår
faller jag obemärkt ner
Plockas varsamt upp på en sjukhusbår.
Snälla, säg inget mer!


Du klädde av mig allt
Kylan blev för mycket
Så omänskligt kallt..




Fri vers av Anagram
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-05-27 20:45



Bookmark and Share


    Josefine Eriksson
vacker.. känner nått liknande ibland.. :) du har fångat ytterligare en känsla.. :)
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anagram