Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dalgångsvandraren och bergsklättraren

stunder utav värme
lust till allt
och vinglar genom dagar
av lycka
kroppen växlar upp
2-3-4
fem
och på topp
men helt utan varning
är man på 1
och dåsar fram på gatan
dråsar ner i svackan
man får hiva sig upp
fråga sig vad som
hände
och ta nya tag
om sitt liv
hej och hå
nu jag till toppen




Fri vers av choralone
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-05-28 11:39



Bookmark and Share


  Markattan
Precis så där som livet är...upp och ner, upp och ner. Väl fångad känsla.
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone