Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i vinden II



När vårvinden blåser
känns det som att
du är tillbaka hos mig

Du smeker mig sådär
ömt och varmt
som bara du kunde

Du tar tag och leker
lite med mitt hår
Det kittlar

När vinden viner
i mina öron
tycker jag mig
höra din röst
viska
att du
älskar mig än




Fri vers av Tussilago
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-05-28 17:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja vinden är en kär vän att skriva om - tycker om den här dikten - kram
2005-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tussilago