Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

jag såg dig sakta försvinna från denna planet
och vart du tog vägen är det ingen som vet
du kunde bara ha sagt exakt vad du såg
istället förvrängde du bilden
i spegeln stod skalet av dig och skar av sin hud
du trodde att du skulle bli fri
allt som blev kvar var sårad hud och ärr som för alltid blöder
du lämnade din kropp med något bättre i din sikt




Fri vers av Ann Onym
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-02-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann Onym