Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårlöst

kära

vem hade trott
att regnet
skulle rena
gatorna vi vandrat

att vinden
skulle sopa
igen spåren
så att ingen
återvändo

längre var möjlig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 765 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 07:01



Bookmark and Share


  Ilona _L
Den dikten slår ann en sträng hos mig!
2008-02-11

  Carola Zettergren
SNYGG LÅGMÄLD POESI
MED MYCKET I !
2008-02-08

    ej medlem längre
Du är jättebäst på det här Anders!!! (Tårar...)*
2008-02-06

  Rachel Roth
ännu en fin käradikt
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP